Wracamy teraz do tematu lekkich felg i slicków na przód. No i malusia kiera by
sie przydała Projekty drobnych modów pod maską, juz byly wcześniej.
Ale dla przypomnienia: krotka skrzynia ze szperą i przepustnica
Foteliki już na miejscu, jutro zdjatka pokażemy. Prezentują się swietnie, a w uprzeży inna jazda
Tak to dzisiaj wygląda, zdjątka w deszczu z telefonu:
_________________ pure p10 forever- motor SR20VE 213 KM/227 Nm/275 km/h-rolki, zawieszenie: Koni przód, Bilstein B6 tyl, Weitec -35mm),limiter 8300, 60ft 2.436, ET 14.831 było, 2,393 i 14,357 jest!
foteliki moje co do szufelki to śmiga śmiga, byłem dzisiaj naprawić turbo(gas) bo słabo dmuchał i niestety 450zł poszło na nowy "regulator" czyli 1/4 wartości samochodu
Dużo problemów było przy zmianie prowadnic? Jak Ci te które ja dałem nie potrzebne to mogę je odkupić
Robimy co możemy, przecież nie tylko dywaniki, ale kiera jeszcze..... No i w przyszłym tygodniu, może skromny Coobciogarage look outside. Jeszcze obiecał pod maske zajrzeć. Będzie nieźle Żegnaj cichociemna!!!
_________________ pure p10 forever- motor SR20VE 213 KM/227 Nm/275 km/h-rolki, zawieszenie: Koni przód, Bilstein B6 tyl, Weitec -35mm),limiter 8300, 60ft 2.436, ET 14.831 było, 2,393 i 14,357 jest!
Dużo problemów było przy zmianie prowadnic? Jak Ci te które ja dałem nie potrzebne to mogę je odkupić
Jezeli chodzi o montaz to zero problemow, fotele tak poprawily wyczucie samochodu ze az chce sie skrecac jezeli chodzi o szyny to sa nie ruszone, wiec sie odzywaj na kom oby turbo-shuttla dojechala na miejsce i wrocila
mówiłem że będzie git! no to trzymaj je dla mnie, ja je biorę bo już nowe fotele mam w głowie Turbo szufelka ma nową drogą część od turbo i lepiej chodzi na turboGaz niż na PB
Przy tej masie, autko już jest wyżyłowane. Na więcej na razie liczyć nie można. Jeżeli w środę zmajstrujemy coś u Coobcia, to pewnie zdążymy zgłosić. Może te 5KM i 5Nm z przepustnicy coś poprawi. Jak jeszcze lepiej pójdzie, to rrrrrr8888 zdąża wlecieć. Jak nie, to następna impreza. Teraz przymiarka do lapów po fotelikach Trzymaja w zakrętach jak cholera.
Jak dla mnie jest dobrze, nie za dużo nie za mało nie myślałeś może o zwykłych czarnych plastikowych klamkach? Chyba lepiej by wyglądały niż te chromy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum